לאתר בר אילן

בית הספר הרב תחומי לקיימות וסביבה

חיפוש

קול קורא להגשת תקצירים

הוועידה השנתית של האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה מציגה את חזית המחקר הסביבתי בפוסטרים ובהרצאות. במסגרתה יוצגו מחקרים אקדמיים (מטעם אוניברסיטאות, מכללות, ומכוני מחקר)
לצד פעילויות של רשויות לאומיות ומקומיות ושל ארגוני סביבה וחברה. הוועידה תתמקד במחקרים בסיסיים ויישומיים בכל תחומי הסביבה בישראל, ומחקרים בעלי רלוונטיות למדיניות סביבתית מקומית.
תאריך הגשה סופי: 10.3.2024

טופס הגשה מכוון >

הוועידה תתנהל בשמונה מסלולים עיקריים:

• אדם, חברה וסביבה (חינוך, משפט, תקשורת, כלכלה) • ביולוגיה, מגוון ביולוגי ושמירת טבע
• בריאות וסביבה • הנדסה, תעשייה ואנרגיה • מדיניות, ניהול ותכנון • מזון וחקלאות
• מים, אוויר וכדור הארץ • סביבה בעיתות מלחמה

נשמח לקבל הצעות לתקצירים להצגה כהרצאה או כפוסטר בנושאים כגון:

אחריות תאגידית × אנרגיה מתחדשת, אגירה ותחליפי דלקים × אתגרים בשמירת טבע בישראל × השפעות
בריאותיות של חשיפה למזהמים × זיהומים סביבתיים × חדשנות וטכנולוגיה סביבתית × חוסן קהילתי
ואקלימי × חקלאות וסביבה × טיפול בפסולת ובמפגעים × כלכלת סביבה × מגוון מינים ומינים פולשים ×
מדיניות סביבתית × מדע אזרחי × מחלות ווקטוריאליות וזואונוטיות × קיימות עירונית × שינויי אקלים ×

שיקום אקולוגי × תזונה בת קיימה × תחבורה בת קיימה × ועוד…
רשימת הנושאים המלאה מופיעה בטופס ההגשה.

וועדת ההיגוי תבחר את התקצירים האיכותיים ביותר בהתאם להתאמה לנושאי הוועידה, מקוריות וחדשנות, איכות המתודולוגיה והתוצאות.

הרשימה הסופית של המושבים וההרצאות תיקבע על-ידי הוועדה המארגנת.

ביה"ס הרב תחומי לקיימות וסביבה

נשמח להיות בקשר